KLANTENSERVICE 0523-857 416

Betaalmogelijkheden

creditcards

U kunt bij ons makkelijk, snel en vertrouwd afrekenen met uw creditcard. Bij het afronden van uw bestelling selecteert u “creditcard”. Daarna doorloopt u de betaalstappen.

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. De betalingen lopen via “Stichting Mollie”.


 

 

Online betalen met PayPal. Met een gerust hart online winkelen, omdat u weet dat uw financiële én persoonlijke gegevens beschermd zijn.


 

 

Betalen middels overboeking

U kunt bestelling natuurlijk ook betalen door het bedrag over te boeken. U vinkt in afrekenpagina de optie “overboeken”aan. U wordt dan doorgelinkt naar het betaalscherm waar u uw eenvoudig de stappen kunt volgen. De betalingen lopen via “Stichting Mollie”.

Zodra uw betaling binnen is versturen we z.s.m uw bestelling. U krijgt van ons bericht middels een verzendbevestiging met track & trace code of wij nemen telefonisch contact met u op voor het maken van een bezorgafspraak, mochten de artikelen niet met PostNL verzonden kunnen worden.

 


Contant betalen

Uw kunt uw artikelen alleen contant betalen wanneer u uw bestelling op afspraak afhaalt aan ons magazijn. U kunt ons bellen of mailen voor een afspraak om uw bestelling op te halen. In dit geval doorloopt u niet de stappen van de winkelwagenpagina en afrekenpagina.


Achteraf betalen

Achteraf betalen is alleen mogelijk voor zakelijke klanten.

U dient ingeschreven te staan bij de Kamer van Koophandel met een geldig KvK nummer en BTW nummer. U hebt in het verleden al bestellingen gedaan en bent een vertrouwde klant van ons. Voor vragen over mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk