KLANTENSERVICE 0523-857 416

Fitness & CrossFit Artikelen

Strenght & Gym Equipment

Zondag 10 November sponsoren wij de Indoor Throwdown @The Beach in Aalsmeer. De producten die wij voor het evenement verzorgen zijn na afloop voor een aantrekkelijke prijs af te halen.


Deze producten hebben we nieuw geleverd en zijn eenmalig tijdens dit evenement gebruikt.


De producten dienen afgehaald te worden bij het evenement in Aalsmeer kunnen niet bezorgd worden aan huis.


Bestellen en afrekenen kan eenvoudig via deze webshop. U krijgt na afronding van uw bestelling een mail waarin de bestelling en betaling bevestigd is. Tevens ontvangt u een mail waarin een uitleg beschreven staat waar en bij wie u de bestelde producten af kan halen.


Hieronder zijn de aanbiedingen te zien.

Strongway levert sportmateriaal voor “krachttraining” en “high intensive trainingen”. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en ontworpen voor intensief commercieel gebruik.

Alles op het gebied van “Strenght & Conditioning” kunnen wij leveren. Een deel van ons aanbod is via onze webshop te bestellen.

Bent u een sportschoolhouder, fysiotherapeut, personal trainer of zoekt u sportmateriaal van A kwaliteit voor thuis, dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij zijn geen dealer of tussenpartij.

Al onze producten leveren we uit eigen voorraad. Tevens hebben we directe invloed op de ontwerpen van onze producten en streven we naar continue verbetering.

Eventuele specifieke klant wensen kunnen meegenomen worden in de productie. Neemt u voor mogelijkheden hierover contact met ons op.

De weg van product naar klant is bij Strongway kort en dat ziet u terug in onze prijzen.

KLANTENSERVICE
0523-857 416 of 06-14222309