KLANTENSERVICE 0523-857 416

Ruilen en Retourneren

Niet tevreden? U heeft op de aangekochte artikelen via de webshop 14 dagen de tijd om af te zien van uw aankoop.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@strongway.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Wanneer producten teruggestuurd worden, zijn de kosten voor het terug zenden voor uw rekening. Let op dat grote zware producten duur zijn om te verzenden, wanneer deze vanwege gewicht en/of afmeting niet met de reguliere pakketpost verzonden kunnen worden.

Zorgt u bij het terugsturen dat het artikel goed verpakt is en stalen producten niet op elkaar liggen zonder bescherming. Producten kunnen anders met het transport beschadigen.

Producten die niet geretourneerd kunnen worden zijn:

  • Tweedehands producten
  • Professionele fitnessapparaten die op bestelling gekocht worden en/of geleverd worden in persoonlijke kleurcombinaties.

Bent u uw retourlink kwijt die u via de mail hebt ontvangen. Klik HIER om een nieuw formulier te openen en een retourlabel aan te maken.

Na het invullen van het retourformulier sturen wij informatie over hoe u uw zending terug kan sturen. Voor vragen over retourneren kunt u ook telefonisch of via WhatsApp contact met ons opnemen op nummer 050-2064003